Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Richard Dawkins

12 bájt hozzáadva, 2009. január 10., 16:26
a
jav.
'''Clinton Richard Dawkins''' ([[Nairobi]] 1941. március 26): BA, MA, Dphil, Dsc, ovuláció- és ováció-biológus, az ateisták [[Ökomenizmus|Pápája]] <ref>Ha hiszed, ha nem: ma már ilyen is van, ld. [http://nol.hu/cikk/463304/ Népszabadság] - higgyünk neki, a Népszabadság nem hazudik!</ref> azonkívül [[magyar királyok|Király]], nb., mélt., ttes. és kegy. Úr, Alfa és Omega: mindenekelőtt pedig egy vizes közegű, kolloid fehérjeoldat, amelyben a [[gén]], sőt a [[mém]] fajba(?) tartozó élősködők is tanyát ütöttek. In vitro fertőtlenítése lehetetlen.
Ezért, aki látja Dawkinst, legjobban teszi, ha kiönti a WC-be és rászór két rész mosóport, majd az egész trutyit le is formattálja formatálja <ref>A káros mémek szennyvízhálózatból való szétterjedését megakadályozandó, ki kell adni a FORMAT WC:\ parancsot.</ref><ref>Muzulmánoknak: Format WTC:\</ref>
Az Ateista Egyház szerint Dawkins, követi majd [[Chuck Norris]]t az Univerzum trónján, mert a Mester előbb vagy utóbb úgy körbepörgőrúgja a Világtengelyt, hogy az Univerzum egyenletesen gyorsuló mozgással el fog távolodni tőle <ref>Egyesek szerint ez már meg is történt, ezért tágulunk akkora Doppler-effektussal, mint egy gázfeszítette [[gáz]]feszítette bélhólyag.</ref>.
Ebben a kietlen helyzetben csakis Dawkins, a Pápakirály veheti át a vezető szerepet. Dawkins – aki [[#Egyébként|egyébként]] hírnevét korszakalkotó könyveivel alapozta meg, mint pl. az ööö .... nnnamiisa címe, meg a ... vaze, miről is szólt az az izé ... , – már meg is alapította a Csodás Emberi Univerzum Legjobb Fejei társaságot <ref>A Társaság működéséről szóló remek szakirodalom: Sinclair Lewis - ''Babbit''. Európa, 1958.</ref>, amelynek egyelőre ő az egyetlen tagja!
=== Eszmei fejlődése ===
Akárcsak Tamás Gáspár Miklós <ref>Por és szemét vagyunk az Ő illatosságos Talpa alatt, fényeskedjék az ő fennségesfenséges, háromságos Neve mindörökké.</ref> - Dawkins Professzor (Drphil., nb. BA stb.) is mindig szilárdan ragaszkodott elveihez, az más kérdés, hogy ezek állandóan, percről percre változtak.
Így pl.
# Ezután [[Lalla Weird]] színésznővel kelt egybe [[1992]]-ben.
Ráadásul: Weird és Dawkins közös barátjuk, [http://hu.wikipedia.org/wiki/Douglas_Adams Douglas Adams] <ref>Tőle kapták a [[ponty|halakat]].</ref> révén ismerték meg egymást.
== Karrier ==