Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Richard Dawkins

34 bájt hozzáadva, 2009. január 10., 13:12
Kritikák
Dawkins közeledését a génközpontú szelekció felé sok kritika érte. A kritikusok szerint Dawkins már három [[a nő|nőhöz]] is közeledett életében, most meg ez a génközpontú [[Darwin-díj|szelekció]] ... a kritikusok szerint egyes embereknek sosem nő be a feje lágya ... mi ehhez csak annyit tennénk hozzá: ami nincs, az nem nőhet be ... <ref>Lásd még: [[Midlife Crisis]], ill. [[Kapuzárási pánik]].</ref>.
Dawkinst gyakran kritizálják vallásellenes fellépése miatt <ref>Egy jó kis kritikát láss [[Richard Dawkins elleni kritikák|itt]].</ref>. A kritikusok szerint Dawkins vallásellenes fellépése ballépés volt, átlépéseként annak a határnak, amely a félrelépést a tőle csak pár lépésnyire lévő [[Kutyagumi-fényképészet|kaki]]balépéstől elválasztja, és egyértelműen visszalépést jelent az előrelépéshez képest és a . A komoly embereknek meg kell tartaniuk tőle a hat lépést mint távolságot. A kritikusok felvetik továbbá, hogy eme fellépésnek, amely, mint tehát tudjuk, félrelépés volt, az okai közt a nem egy elfogyasztott [[hosszúlépés]]t kell keresni és feltétlenül lelépés kell hogy kövesse, lehetőleg díszlépésben.  Mémelméletét is számos kritika érte/éri.
== Dawkins elemzése memetikai szempontból <ref>Az elemzésben nyújtott hathatós segítségért köszönet Susan Blakmoral nemzetközi hírű agytisztító ügynökségének</ref> ==
2 853
szerkesztés