Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Turista

818 bájt hozzáadva, 2008. július 21., 15:53
Mentsünk egyet 2/1.
Hazánkban előforduló változata a kannásborturista. A minőség nála nem számít, csak sok, és ütős legyen.
===Közel-keleti béketurista ''Hospes aladdinus'' ===
[[Image:Leszállunk.jpg|250px|thumb|right|A közel-keleti fapados turistajáratok nagy előnye, hogy bárhol képesek leszállni.]]
Nagyon robbanékony természetűek, igen rövid idő alatt igen nagy területen képesek szétszóródni. Fokozottan érdeklődnek a toronyházak, a kormányzati létesítmények, az atomerőművek, a stadionok, és bevásárlóközpontok iránt. Többségük igen tapasztalt robbantási szakértő, vagy magasan képzett pilóta.
=== Flegma pánikturista Hospes flegmatikus panicus aka Hospes bipolaris ===
A szakértők még vitatkoznak rajta, hogy egyetlen vagy két rokonfajról van-e szó. Ami bizonyos, hogy más fajok mutációjával ön létre, szinte bármelyik előző fajból létrejöhet.
 
 
 
=== GPS turista Hospes informaticus ===
 
Jellemzője, hogy nem bízik saját érzékeiben, hanem tájékozódáshoz egy kis kütyü alakú dobozt használ, amiből egy női hang hallatszik.<ref>Ebből már sejthetünk dolgokat...</ref>
 
Igen rosszak a faj túlélési esélyei, egyedeit általában kiszáradt vízmosások alján, útlezárások közelében,medvebarlangokban, folyókban, vagy csatornanyílásokban találják meg.
 
A faj zömében csak férfiakból áll.<ref>Egy nőnek nincs szüksége GPS-re ahhoz, hogy eltévedjen.</ref>
==Kormányzati megelőzési módok==
A turisták ellen a legutóbbi évekig alig volt hatásos védekezés, amíg a repülőterek be nem vezették a szigorított biztonsági ellenőrzéseket, amelyek egyre változatosabb módokon képesek a turistákat felbosszantani, idejüket elrabolni, illetve megalázni.