Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Idők vége

5 bájt hozzáadva, 2008. április 13., 16:18
a
kisdecember
'''Idők Vége'''
[[Image:Porchesia-deleted.jpg|thumb|200 px|right|A vég kezdete]]
2012. December december 22-én véget ér az V. Kor, az Utolsó Ciklus. Mi, akik valószínűleg tanúi leszünk ennek a hatalmas eseménynek, fantasztikus és borzalmas dolgokat láthatunk majd.
A 2012-es év nem csak az ősi maja templomok kövein szerepel A Földi Civilizáció első nagy korszakának zároéveként. A Biblia kódja is ezt az évszámot jelölte meg, mint a Végitélet Napját. Az Egyiptomi piramisokban és az azték templomokban is olvasható eme dátum. Az Indiai Bangalorban létezik egy hely, melyet Sorsok Házának neveznek. Állítolag minden földi ember sorsa le van ott jegyezve ősi O-tamil nyelven. Ám a 2012-es évhez érve olvashatatlanná válnak az írások. Csupán véletlen egybeesés?
Íme egy idézet:
"A :„A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken."
Arra még senki nem adott választ, hogy a "szörnyű Bíró" kit vagy mit takar, de egy biztos: a pápaságra esélyes jelenlegi bíborosok között csak egy Péter van, Erdős Péter, aki magyar.