Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Turista

4 bájt hozzáadva, 2008. április 7., 09:11
a
Brit turista Hospes albionus frigidus: link
[[Image:Battlebus.jpg|250px|thumb|Deszantjármű.]]
A brit turisták előszeretettel vonzódnak a vízhez.<ref>Ösztönösen tudják, hogy van valami ilyesmi abban a lapos üvegcsében is, amit a kabátjuk alatt rejtegetnek.</ref> Előfordulásuk tehát a partmenti városokban várható: hazánkban például Siófok, Fonyód,[[ Budapest]]. <ref>Legalábbis amíg léteztek ezek a városok. Mármint mielőtt a brit turisták porig nem rombolták őket. </ref>
Nagyon alacsony az igény-, és a ingerküszöbük, így rajonganak az olcsó bárokért, [[ a sörözőkértsör]]özőkért, az út mentén gumicserére váró hölgyekért, és a balhékért.<ref>Több szupertitkos kormányjelentés szerint mindig többszörösére ugrik a brit turisták száma, amikor a hagyományőrző színtársulatok újra eljátszák a nagy októberi tankos ellen/ellen elleni/ellen elleni elleni/forradalmat</ref>.
Csoportokban kószálnak, nyers angolsággal beszélnek, az alkoholtól pirospozsgás az arcuk, és nagyon zajosak. Az általuk kibocsátott zaj régi focislágerekből áll, és csak arra a kis időre szakad meg, amíg újabb adag sört töltenek fel az arcukba.