Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Módosítások

Idők vége

52 bájt hozzáadva, 2008. február 10., 17:25
nincs szerkesztési összefoglaló
'''Idők Vége'''
[[Image:Porchesia-deleted.jpg|thumb|200 px|right|A vég kezdete]]
2012. December 22.-én véget ér az V.Kor,az Utolso Utolsó Ciklus.Mi,akik valoszínüleg tanui valószínűleg tanúi leszünk ennek a hatalmas eseménynek,fantasztikus és borzalmas dolgokat láthatunk majd meg.
A 2012-es év nem csak az ősi maja templomok kővein kövein szerepel A Foldi Civilizácio Földi Civilizáció első nagy korszakának zároéveként. A Biblia kodja kódja is ezt az évszámot jelolte jelölte meg,mint a Végitélet Napját.Az Egyiptomi piramisokban és az azték templomokban is olvashato olvasható eme dátum.Az Indiai Bangalorban létezik egy hely,melyet Sorsok Házának neveznek.Állítolag minden foldi földi ember sorsa le van ott jegyezve ősi O-tamil nyelven.Ám a 2012-es évhez érve olvashatatlanná válnak az írások.Csupán véletlen egybeesés?:)
De vehetjük példának Malakiás joslatait jóslatait is,amik eddig mind igaznak bizonyultak.Ez az írás nem hivatott egyéb joslatokkal jóslatokkal foglalkozni,ha az olvasotérdekliolvasót érdekli,nézzen utánna.:) Viszont az idetartozo joslata ide tartozó jóslata igazán érdekes és elgondolkodtatoelgondolkodtató.Proféciája szerint II. János Pál pápa halála után már csak két pápája lesz a Romai Római Katolikus Egyháznak!. Malakiás az osszes összes pápát látta előre,így feltételezhetjük,hogy nem tévedett. [[Ökomenizmus|XVI. Benedek pápa]] az "Olaj Dicsősége" címet viseli Malakiás joslataiban,és sok érdekesség olvashato rola olvasható róla is,de most osszpontosítsunk összpontosítsunk az Utolso Utolsó Pápára.Neki a Az ő nevét is látta Malakiás,úgy fogják hívni,hogy Petrus Romanus - , azaz Romai Péter.
Íme egy idézet:
"A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken."
Arra még senki nem adott választ,hogy a "szornyü Bíroszörnyű Bíró" kit vagy mit takar,de egy biztos.A : a pápaságra esélyes jelenlegi bíborosok kozott között csak egy Péter van,Erdős Péter,aki magyar...
A joslatokat jóslatokat még egy érdekes véletlen támasztja alá.Miután II. János Pál pápát orok örök nyugalomra helyezték,már csak 1 egy hely maradt a pápai temetkezési helyen Vatikánban. A Joslat jóslat szerint Vatikán is el fog pusztulni,talán Romai Péter ott pusztul el,vagy az Apokalipszis utáni uldoztetések üldöztetések során,nem tudni.Mindenesetre egyes Egyes elméletek szerint az első pápa,Szent Péter is magyar volt...Talán így teljesedik be a korkörDe a proféciák A próféciák nem csak az utolso pápárolpápáról,hanem az Antikrisztus eljoveteléről is szolnak.(folyt kovszólnak.)
{{wikizagyva}}
==Talán jelent valamit==
A fenti zagyvaságokhoz nem kívánunk különösebb kommentárt fűzni, mindössze rendelkezésre bocsátjuk azt a képsort, ami 2012.december 22-én délután, közvetlenül egy piszok nagy durranás után készült a Holdról, mielőtt annak darabjai a fotós fejére zuhantak volna.
[[Image:Veegitelet.jpg|thumb|800px||A helyzet fokozódik]]
<!-- http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:ParserFunctions#.23time: -->
Még '''{{#expr:((1356134400-{{#time:U}})/86400) mod 2000 }} napod''' van hátra. És csökkenegyre kevesebb.
<!-- floor() kellett volna, de ez buta -->
[[Kategória:Ateizmus]][[Kategória:Dezinformáció]]
Névtelen felhasználó