Piktor Viktor életrajza

A Wikipédia szerencsésebb (?) olvasói még láthatják azt a markáns fogalmazású életrajzot, amelyet az egyszerűség kedvéért csak 'Piktor Viktor életrajzaként rögzítünk itt az utókor számára.

FoglalkozásaiSzerkesztés

  • Festő-mázoló, munka eszközt nem igényel, ugyanis a fején hordja.
  • Népművészeti agyagedény, tej vagy egyéb folyadékok tárolására alkalmas.

ÉleteSzerkesztés

Sivár élete nagy részét szépségápolással tölti. Hajszálai 99%-ban való egy irányba állása kifejezetten fontos számára. Kapcsolatai túlnyomó többsége azért megy tönkre, mert több időt tölt fésűjével, mint az aktuális párjával, ami rövid időn belül bosszantani kezdi áldozatát. Fésűje olykor beteges féltékenysége megőrjíti a környezetében élőket, de képtelen tőle megválni. Ha netán kozmetikust, fodrászt, pedikűröst, manikűröst keresne forduljon hozzá bátran, valószínűleg épp az egyiknél fogja megtalálni.

BarátaiSzerkesztés

Csekély számú barátaival rendkívül jó kapcsolatot ápol, legjobb barátja, egyben kollégája Festő Henger, kivel napi rendszerességgel fordítanak rengeteg figyelmet szálaik megfelelő állására. Szintén jó kapcsolatban állnak ifj. Vizes Korsóval, kivel hetente kétszer-háromszor járnak a kútra, de csak míg el nem törnek.

Pozitív tulajdonságaiSzerkesztés

Nincsenek.

VéleményekSzerkesztés

Vámpír Ági szerint még esküdt ellenségétől, Csipkés Zoltántól is sinterebb.