Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Menetrend

„Egyszer megbíztam a menetrendben, de megharapott.”

~ egy magyar

„Egyre nehezebb megbízni a menetrendben, ha már a Gugli, a Futár, és a buszmegálló is mást mond.”

~ egy magyar
Egy menetrend Budapesten várja, hogy lecsaphasson következő ellenségére.

A menetrend a magyar lakosság egyik legfőbb eskütt ellensége. Ami csak egy rivális, baráti kompetíciónak indult ki, az mostmár egy nem rivális, baráti kompetíció.

Tartalomjegyzék

TöriSzerkesztés

A legelső menetrend Magyarországon Nemtomhányóravan Olivér által lett bevezetve a kőkorszakban. Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki fáradtan vártak a járatra a munkába. De jaj! Közben egy dinószaki, az úton lakik, ezzel jött a baki. Még nagyobb volt a teher, hisz a dinó lehevert. 2 órás késéssel, s a főnök miatti sértéssel, a pár döntött a lelépéssel (jól van, rímek, nektek végetek, szóljanak rólatok énekek).

Ezért, az emberek bepöcentek a menetrendekre, és így a folytatódott a harc.

ÉletmódSzerkesztés

A menetrendeket megállókban és állomásokon találhatunk. Semmiképp se nézzünk rá, ha van telefonunk. A menetrendek első számú áldozatai a nyugdíjasok.

Mit tehetünk?Szerkesztés

  • Hogyha egy menetrendet látunk és életünk munkájáról késünk le, felejtsük el az álommunkát. Már késő.
  • Azonnal szóljunk az önkormányzatnak egy petícióval. Ha jól csináljuk, egy buszsáv bevezetésre kerül, ezzel már kb. 1000 menetrendet megöltünk.

Óvakodjunk...Szerkesztés

  • A MÁV menetrendjeitől. Ezek a világ legveszélyesebb menetrendjei. Mongóliába is, ha kimondjuk azt, hogy "MÁV Dzsingisz Kán", egy keresztet tesznek a fejünkhöz. (VIGYÁZAT: AKÁR 400000000000 PERC KÉSÉS!)
  • A BKV buszmenetrendektől. A legveszélyesebbek mind közül (ha buszokról beszélünk). Ha mégis megnézzük, számoljunk 6 perc késéssel a külvárosban, 3-mal a belvárosban. (VIGYÁZAT: AKÁR 40 PERC KÉSÉS!)

Legjobb menetrendekSzerkesztés

  • A metró és villamos menetrendek. Ezek mindig az igazat mondják.
  • Mindegyik menetrend kivéve a busz és trolli.

VégszóSzerkesztés

  • Mindig legyünk óvatosak.