Kémfotó

Göb Huba (Bélapátfalva, 1956 – ) magyarországi politikus, továbbá magyar, illetőleg politikus, sőt, Gyurcsány Ferenc jobbkeze, valamint budapesti lakos és hivatásos vegetariánus. Felzárkóztatási szakállamtitkárnőhelyettes-osztályvezetőnő.

EredeztethetőségSzerkesztés

Göb Huba kétéves korában látta meg a világot Bélapátfalván, apja szobafestő mázoló, másik apja bértollnok az RTL-Klubnál, majd az MTV-nél, de ez más kérdés. Göb Huba ötéves öccse négyéves korában meghalt, ami mély nyomokat hagyott nővérében.

KarrierSzerkesztés

10 esztendővel a háta mögött belépett Göb Huba a MIÉP ifjúsági tagozatába, mivel a történelemóra szünetében elkezdte visszacsatolni a Magyarországtól ellopott területeket. Göb Huba az érettségi előtt elszívott egy füves cigarettát, három perc múlva pedig belépett az SZDSZ Új generáció nevű szervezetébe, és világbékére szólította fel a fasisztákat. Mikor elfogyott a pénze, MSZP-s lett, de egy vidéki tanulmányút alkalmával megismerkedett a kisgazdákkal is, akiket az MDF kedvéért hagyott faképnél. Ekkor megint elfogyott a pénze, ezért átsorolt a Fideszhez, viszont nem sokkal később a szocialisták már viaduktépítéssel, metrókkal és Combinókkal is foglalkoztak…

SzakmaiságSzerkesztés

Ő az egyik legelismertebb felzárkóztatási szakállamtitkárnőhelyettes-osztályvezetőnő, méghozzá világviszonylatban, úgyhogy van miért felnézni rá. Tudása hátborzongató, bármit bárhova felzárkóztat, legyen az akárhol is, sőt: sehol. Nem hiába büszkék rá a magyarok, Göb Huba ugyanis szakértő. Több cége is van, ami azt jelenti, hogy a pénzügyekhez is ért, és ezáltal mindenki gazdag lesz. És ő már úgyis gazdag, ezért többet biztosan nem fog lopni. Ebből az következik, hogy a gazdagság ezután már nem őrá, hanem mireánk hull. Ez nevezzük a modern társadalomban felzárkóztatásnak, vagy közbeszerzésnek, nyílt tendereknek, független bizottságnak, vagy aminek akarjátok.

Munkásság a kortárs szaksajtó tükrébenSzerkesztés