Főmenü megnyitása

Unciklopédia β

Béraláfutás

„Kisbértől Nagybajomig”

~ Az országos Kék túra útvonalának egy szakasza

A túlzott bérszínvonal megöli a versenyképességünket, ezért rendes, szorgalmasan dolgozó kisember-honfi nem követel magának őt meg nem illető béremelést. Nem! Legyen ő kockás ing vagy akár Spongya Bob.

Az ország versenyképességét ugyanis nem a fejlesztések teljes hiánya, a koleszterin-tartalmú hús és zsír hungarikumként való ünneplése, a száguldásnak álcázott stagnálás és hasonlók rontják le! Dehogy! Versenyképességünk legnagyobb ellenfele úgy belföldön, mint külföldön is maga a VERSENY. Sajátos versenyképesség, ahogy egyesek képesek versenyt futni a szuverén kegyeiért - ha egy versenyző száll csak a ringbe, többé nem ütheti ki senki! Ha mindkét kapura csak a mi játékosaink lőhetnek, akkor nincs többé öngól!

Megkeseredett a keményen dolgozó kisember szájában a falat, amit a külfi profithajhászok által ármányosan megszervezett, a bérbe nem számító utalványon vett - mihelyt az így kiszipolyozott profitra gondolt, szinte félrenyelt dühében!

És ezek a profithajhászok, miután kénytelenek voltak az ármányaikat nekünk megtanítani, merániak és Bieberach módjára még cselt is szőttek ellenünk!

De a rossz csel közben csak a két ballábas csatár esik hasra (vagy másra, de az most mindegy). Úgy kell neki!

Ahogyan furmányos munkáltató sem hagyja magát, amikor a bíróság visszahelyezi állásába a kirúgott dolgozót - csak tessék, tessék, melyik múltbeli állásról tetszenek beszélni?

Nos, hamarosan felkékül a nagy magyar béraláfutás napja is!

Mert béremelés helyett lesz

  1. adómentes bér
  2. bérmentes adó
  3. nyugdíjalapot nem képező bér
  4. bérnek nem számító bér


És ez még mind semmi! Az igazi még csak ezek után jön!

Akkor majd megállhatunk és kinyújthatjuk zsibbadt tagjainkat - mert itt lesz már a Kánaán!