Ökumenizmus

(Ökomenizmus szócikkből átirányítva)


„Pápai vizeken ne kalózkodj!”

~ Esterházy Péter
Hasonló célok, hasonló értékrendek - megmondás

Az ö...ö...ö... komenizmus olyasmi, hogy összetartás (mint az Európai Unió, csak euró (€) helyett vati-káni pénznemmel fizetnek.[1]). A eltérő eszmerendszerekből és hitéleti különbözőségekből eredő ellentéteiket félrerakják az adott cél eléréséig.

A különféle harcoló felekezetek egy közös cél érdekében egyesülnek. (A többiek merőben cél nélkül egyesülnek, de ezt a legkevésbé sem bánják, sőt...).

Az ökomenizmus manapság reneszánszát éli, amiben elévülhetetlen érdeme van II. Belegebedek (lánykori nevén Raccinger kékes-bíboros) papának.[2]. A Papa elérte, amit előtte még soha senki: a létező összes vallás körözési listáján előkelő helyen szerepel. [3]A muzulmán világban bírálta Mohamed Próféta hittérítő tevékenységét (rögtön sok barátot szerzett Törökországban), majd az előző vallás képviselőinek tömegoszlatási technikáit oktatta Izraelben (újabb barátok Izraelben), szemet hunyt az észak-amerikai pedofil bázisközösségek gyóntatási gyakorlata felett (barátok a gyerekes családokból). Ellenzi a házasság előtti szexet (barátok a pornóiparból, valamint a 18-35 éves földlakók korcsoportjából)[4]. Belegebedek fellobbantotta az ökomenizmus eszméjét Dél- és Közép-Amerikában azzal a kijelentéssel, hogy megérte a sok áldozat a Békés Vallás Eszméjének elterjesztésében .[5] A Papa nem ítélte el a középkori örömtüzeket sem (barátok az ősi pogány vallások képviselői közül). Kíváncsian várjuk látogatását a tokiói sinto szentélyben és Indiában. [6]

Megj.Szerkesztés

  Ez a jegyzet: lábjegyzet! Nem szól senkinek, még annak se, akit érdekel. Szinte apróbetűs. Egyáltalán nem kell elolvasni.
  1. Isten fizesse meg.
  2. Fiatalabb korában egy német villanyszerelő brigádban dolgozott, ezért is volt két villám a gallérja hajtókáján. Elmondása szerint (vagyis mondta) nem vett részt szívvel-lélekkel az összejöveteleken. Ez körülbelül azt jelenti, mintha a Ku-Klux-Klán tagjaként azt mondanád, á nem volt komoly az egész, csak három-négy lincselésben vettem részt...
  3. Az egyes felekezetek pénzügyi lehetőségeihez igazodóan változó fejpénz kiírással.
  4. Az encikloákát áttanulmányozva ez azt jelenti, hogy előbb meg kell házasodnod, aztán bárkivel lefeküdhetsz, aki lassabban tud futni nálad.
  5. Vagyis a himlővel fertőzött takarók kiosztása az indiánoknak csupán azért történt, mert a misszionáriusok féltek, hogy a trópusokon megfáznak szegény megtévedt báránykák.
  6. Ne aggódjunk, híveim, eddig ez a legtalálékonyabb Papa, itt is ki fog találni valamit, amivel emberek milliót sérti meg, aztán kijelenti afölötti sajnálkozását, hogy vallásának támogatottsága rejtélyes okoknál fogva megint a béka feneke alá zuhant.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.